Biztonságban tudni szeretteinket és értékeinket egyike a legalapvetőbb emberi igényeknek. autó biztonság pr-cikk szolgáltatásA GPS nyomkövetők hatalmas segítséget nyújtanak ebben, ám nem mindegy, melyik készülékre bízzuk a feladatot. A TKSTAR TK905 műholdas nyomkövető megbízható, pontos működésű eszköz. Nagy előnye még, hogy beszerelés, hűségidő és különösebb műszaki ismeretek nélkül is azonnal bevethetjük.

5 ok, amiért egyre többen választják a TKSTAR TK905 nyomkövetőt autójuk, értékeik, vagy épp szeretteik védelmére:

1. Megbízható védelem

A készülék nyomkövető funkciójának hála bármikor, bárhonnan lekérdezheted a pozíció koordinátáit és az aktuális sebességet. Emellett riasztást kérhetsz adott sebességhatár túllépése, mozgás, rázkódás esetére is. A beépített mikrofon segítségével pedig lehallgathatod a környezeti zajokat.

 

2. Valós idejű, internetes nyomkövetés

A készülékhez a TK905 hazai forgalmazója, a Flexcom Kommunikációs Kft internetes nyomkövetés szolgáltatást is kínál, mely lehetővé teszi, hogy számítógéppel vagy androidos mobiltelefonnal vezéreld a speciális szoftvert. Sőt, egy térképes felületen valós időben figyelemmel is követheted a gépjármű aktuális helyzetét, és a korábbi utakat is visszanézheted. Ha szoftver nélkül használhatod a készüléket, akkor SMS-ek küldésével vezérelheted.

autó biztonság pr-cikk szolgáltatás

3. Három hónap készenléti idő

A TK905 akkumulátora bivalyerős, az 5.000 mAh teljesítményével a kategóriájában kiemelkedő 90 napos készenléti időre képes. Így nem kell állandóan töltőre tenni. Ahogy a telefonoknál, a következő töltésig eltelt idő itt is a használat intenzitásának függvénye.

4. Beszerelés nélkül!

A TKSTAR TK905-al megkímélhetjük magunkat a beszerelés költségeitől és fáradalmaitól (manapság már megbízható szerelőt találni sem egyszerű, ugye?). Erős mágneses talpával ugyanis könnyedén rögzíthetjük a gépjármű belső vagy külső felületén. Kicsi, elfér egy tenyérben, így akár egy kisebb táskában is elfér. Strapabíró és porálló.

5. Beüzemelve érkezik, akár már másnap

A forgalmazó SIM-kártya együttes rendelése esetén használatra kész, beüzemelt készüléket ad át. És szinte nem is kell rá várni: a megrendeléstől számítva jó eséllyel már másnap megérkezik.

A készülék ára a tudásához képest igen kedvező: 17.500 forint (áfával együtt). A készülékre 1 év garanciát ad a forgalmazó.

Kattints, és rendeld meg: TKSTAR TK905 GPS nyomkövető