Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A rézfaszú bagoly betámad

Nincs félelmetesebb a háromlábú rézfaszú bagolynál. Ha betámad, fuccs a magyar hazának. Vagy puccs. Főleg ha a pirézek összeesküsznek!

Nem alaptalan a fokozott aggodalom. Szigorúan titkos értesüléseinkből ugyanis kiderült, hogy voltaképp a pirézek szervezték a magyar miniszterelnök elleni összeesküvést, kihasználva nemzetközi kapcsolataikat és a karvalytőke éles karmait. Meg a rézfaszú három lábát.

Bármi szomorú, de tény, hogy az álnok ármánykodás betette a lábát a spájzajtóba. Csak így történhetet hogy a Fidesz-vakondok az Országgyűlés Paranoia-termében megfosztották görcsösön szorongatott hatalmától Orbán Viktort.

Innen pedig az is kiderült, mi volt az akció a valódi célja: Puccs Orbán Viktor ellen.

*

Egy másik oldalamon közzétettem „levélváltásomat” a Fidesz vezéralakjaival:   Személyes üzenetem Orbán Viktornak, illetve Megfenyegettem a Fideszt – utóbbiból kiderül, mivel sikerült leállítanom spammerkedésüket.

 0
Tovább

Google, az öntudatos

Ha a Google keresőbe beütjük azt, hogy Google, a keresés első eredménye maga a Google kereső lesz. Ez pedig azt jelenti, hogy a Google pontosan tudja, hogy ő maga kicsoda, önmagával azonosnak tarja magát, azaz erős és határozott identitástudattal rendelkezik. Ugyanakkor – ezen túl – a Google alaposan ki is terjeszti internetes énjét, hiszen önnön elsősége után még 16 milliárd találatot jelez. Így bolygónk minden lakosára több mint két Google esik, ami árulkodó jele annak, ki is valójában a földi civilizáció ura.

Személyes vonatkozású érdekesség: ha a Google keresés kifejezést ütjük be a Google keresőbe, az első találati táblán egy-két saját oldalam is előfordul…

Google keresés | Google keresés | Google keresésGoogle keresés – a Google a barátod

 0
Tovább