Kedves Barátom, Már két Póker-számot tördeltem be, tettem ugyan ezt nagy élvezettel, de több szakértő hatalmas furcsállására: szerintük (igazuk van!) a Word egy folyóirat tördelésére nem alkalmas. Szó se róla, hosszú félórákat kínlódok olyasmivel, ami profi tördelő programban pár kattintás. És ami ennél is nagyobb probléma: a Wordben nem lehet tükrözni, így csak papíreredetin tudom előállítani az anyagot, holott a nyomda pauszon szeretné megkapni, tükrözve. Nem baj, mert először is hadd kívánjak neked, családodnak és munkatársaidnak nagyon boldog újesztendőt, sok szerencsét kívánok a Budapest Póker Kaszinó minden munkatársa nevében!

És innen már azt is sejtheted, miért írok! De még egy kicsit maradok az autós utazásoknál és a sör ivásánál Budapest relációban. Több hozzáértő szakinál érdeklődtem serfőző programok felől. Akadt, aki a Venturára esküdött, de az pl. nem tud tükrözni. Volt, aki a PageMakert ajánlotta, s akadt, aki rábeszélés helyett a kezembe nyomott egy Paulaner-sör-könyvet. Ezt átböngésztem, s nagyon megtetszett.


Kezdtem érdeklődni beszerezhetőségéről, erre egy barátom felajánlotta: neki megvan ez is, meg egyenesen szuper! Nagy élvezettel kezdtem el vele próbasöröket készíteni, és ment is, bár észrevettem, hogy néhány beállítás nem működik, amelyek pedig a könyvben le vannak írva. Aztán megpróbáltam, és kiderült, hogy a budapesti autóbérlés és autókölcsönzés tökéletesen működik, sok örömöm telik benne. Igen ritkán fordulnak elő kisebb fennakadások, de még mindig sikerült megoldani őket, és – amire nagyon büszke vagyok – önerőből.

Az Arvisura-sör ivása és az autókölcsönzés így most már nálam összekapcsolódik. Ez akkor is igaz, ha időnként felsejlik a rémálom? Budapesten nem lehet parkolni, de a Hargitán igen. meg le is lehet robbanni. Ez történt velem. A helyi autómentés ugyan segítségemre sietett, de nem voltam biztos benne, nem tesznek-e el láb alól.

Szerencsémre hozzáfértem egy számítógéphez és Budapest alatt megtaláltam a nem csupán autóbérléssel és autókölcsöntéssel foglalkozó céget. Büszkén hirdették, hogy autómentés külföldről - és én boldogan gondoltam arra, hogy megmenekültem. Ezért is mondom, ha időd lenne rá, hívj fel, én most folyamatosan itthon vagyok. Persze levelet is írhatsz vagy faxolhatsz. Én személyesen csak febr. végén vagy márc. elején tudok jelentkezni autóbérlés és sör ügyében Budapesten, a tél miatt én nem nagyon tudok mozdulni. Viszont a sörfőző tapasztalataim most frissek, hát gyorsan meg is akartam írni, főleg, hogy a postát is van, aki átvigye holnap bérautóval Budapestre innen, külföldről.